HIT HOME

Vastgoedstyling

Woning verkopen?

Wil jij dat jouw woning in de spotlights komt tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs, dan kan ik jou daarbij helpen. Ik zorg dat de woning er picobello uit komt te zien voor de verkoop en dat de eerste indruk bij de potentiële koper meteen verpletterend is.

Allereerst help ik jou om jouw woning verkoop klaar te maken door de woning te re-stylen met behulp van een stappenplan en het daarna maken van sfeervolle foto’s zodat jouw huis optimaal gepresenteerd kan worden op o.a. Funda voor de hoogst mogelijke verkoopprijs!

Wil jij dit?

Bel mij dan vóórdat je een makelaar inschakelt!

Het voordeel van het inschakelen van mij voordat je de makelaar belt is dat ik jouw woning klaar kan maken voor de verkoop en de woning er al tip-top uitziet voordat de makelaar komt om de woning te taxeren en zo jouw woning ook meteen hoger zou kunnen taxeren.

Heeft vastgoedstyling nog zin in deze oververhitte woningmarkt?

Ja, zeker!

Een sfeerloze woning die best wat onderhoud nodig heeft zou ook in deze oververhitte woningmarkt zomaar lang te koop kunnen staan en uiteindelijk ook kunnen leiden tot weinig kijkers of zelfs geen kijkers met zelfs een mogelijke prijsverlaging tot gevolg. Een investering levert dan ook altijd iets op. Al zal het maar alleen adviezen voor de re-styling van mijn kant zijn. Mijn eigen ervaring is dat een woning die qua onderhoud zowel exterieur als interieur te wensen overlaat niet alleen zo goed mogelijk op de foto gezet moet worden maar ook een goede re-styling nodig heeft om op de presentatie voor kijkers goed over te komen zodat zij als potentiële koper de woning alsnog gaan bezichtigen.

De eerste indruk is bepalend voor een potentiële koper om de woning te gaan bezichtigen!

 

 

Vastgoedstyling – hoe werkt het

Met behulp van het een stappenplan ga ik samen met jou door de hele woning heen en bespreek ik wat er gedaan moet worden om jouw woning perfect te maken voor de verkoop. Ik kom bij jou thuis voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek maak ik met behulp van het stappenplan een rondgang door jouw woning want iedere ruimte wordt onderhanden genomen. Hierna kun je kiezen uit een van de vastgoedstyling pakketten of een offerte op maat. Voor beide geldt dat je een schriftelijke bevestiging ontvangt binnen een week. Als je akkoord gaat met de bevestiging dan maak ik een nieuwe afspraak voor het restylen van jouw woning. Ik kan de woning binnen 1 à 2 dagen compleet restylen.

Een goede presentatie van jouw woning kan zorgen voor een snellere verkoop, vaak tegen een hogere prijs (ook in deze nu oververhitte markt) en wie wil dit nu niet? Ik kijk objectief naar de woning door de ogen van een potentiële koper en zo kan ik jouw woning restylen zodat een 1e indruk bij een potentiële koper ook echt indruk maakt.

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten voor een all-in prijs maar ik kan ook advies op maat geven door middel van een offerte. Bij een offerte hangt de prijs af van de tijd en de eventuele extra accessoires e/o meubels die nodig zijn voor de re-styling. Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van jouw eigen meubels en accessoires en indien nodig vul ik deze aan met mijn eigen accessoires. Deze kom ik dan na verkoop van de woning weer ophalen. In een enkel geval zal ik wat extra accessoires moeten aanschaffen om de re-styling te kunnen voltooien. Deze worden dan meegenomen in de offerte.

Nu vraag je je natuurlijk af of het inhuren van een verkoopstyliste duur is. De kosten van een verkoopstyliste bedragen maar zo’n 0,5% van de vraagprijs. Indien je zou moeten zakken met de vraagprijs zal je vaak met 10% moeten zakken in de verkoopprijs.

Ervaring leert dat een verkoopstyliste zich in bijna alle gevallen terugverdient en dat levert jou uiteindelijk meer op dan dat je je vraagprijs zou moeten verlagen. Sterker nog; door een verkoopstyliste in te huren kun je zelf een hogere verkoopprijs bedingen.

Voor meer info of voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek of afspraak kun je mij bellen of mailen. Je kunt ook het contactformulier hiernaast invullen, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Als gecertificeerd vastgoedstyliste ben ik aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (CNVV). Dit is een landelijk netwerk, een keurmerk voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Vastgoedstyling – leeg staande woning

Mocht jouw woning al leeg staan dan is het mogelijk om gebruik te maken van meubelverhuur. Een leegstaande woning verkoopt minder snel en potentiële kopers kunnen de woning moeilijker visualiseren. Op aanvraag kunnen wij ook een 3D presentatie maken voor om zo een indruk te kunnen geven van de mogelijkheden van de woning. Voor meer informatie neem dan even contact met mij op.

Vastgoedstyling – foto presentatie

Na de re-styling maak ik verkoopfoto’s van jouw woning. Een goede fotopresentatie is heel belangrijk want goede foto’s kunnen leiden tot meer bezichtigingen en zo de verkoopkansen van jouw woning vergroten. De eerste indruk is bepalend! De foto’s zijn bij een vastgoedstyling inbegrepen.