HIT HOME

Vastgoed- en Interieurfotografie

Iedere foto vertelt een verhaal. Naast een verhaal creëert een goede foto ook een sfeerbeleving en verleidt. Graag wil ik met mijn foto’s het verhaal van jouw woning, interieur, project of vastgoed vastleggen. Ik maak (meestal) gebruik van natuurlijk (dag)licht en leg de foto’s op een zo sfeervolle manier vast en met oog voor detail.

Ik maak o.a. overzichtsfoto’s, detailfoto’s, sfeerfoto’s en buitenfoto’s van tuin, balkon en veranda.

Voor vastgoedfotografie werk ik o.a. samen met

  • makelaars
  • architecten
  • aannemers

Ik lever de beelden na bewerking in een hoge resolutie en web resolutie aan via Wetransfer.

Ben jij een makelaar, architect, aannemer of particulier en wil je met mij samenwerken, een vrijblijvende prijsopgave of eerst meer informatie neem dan contact met mij op via het contactformulier hiernaast weergegeven, via e-mail of bel mij op 06-651391525.

 

 

 

 

 

Voor interieurfotografie werk ik samen met o.a.

  • interieurontwerpers
  • interieurstylisten
  • architecten
  • particulieren
  • showroom eigenaren
  • meubelwinkels

Ik lever de beelden na bewerking in een hoge resolutie en web resolutie aan via Wetransfer.

Ben jij een interieurontwerper, interieurstylist, architect, particulier, showroom eigenaar of eigenaar van een meubelwinkel en wil je met mij samenwerken, een vrijblijvende prijsopgave of eerst meer informatie neem dan contact met mij op via het contactformulier hiernaast weergegeven, via e-mail of bel mij op 06-651391525.

Ik fotografeer ook woningen voor magazines en daarvoor ben ik altijd op zoek naar gave woningen met een bijzonder, strak, industrieel of moderne inrichting. Denk jij nu…zo’n woning heb ik en ik wil mijn woning wel laten fotograferen voor in een magazine, dan kom ik graag met jou in contact. Door in contact met mij te komen kun je het contactformulier hiernaast invullen en dan neem ik z.s.m. contact met je op om te bespreken of jouw woning in aanmerking komt voor een fotoshoot.