HIT HOME

Over

S O Y   L Y D I A

Voordat je met mij gaat samenwerken wil je natuurlijk weten met wie je te maken krijgt en daarom neem ik je graag mee in mijn levensverhaal.

Ik ben Lydia Baltus, vastgoedstyliste en vastgoed-/interieurfotograaf gevestigd in Krommenie (Zaanstad). Ik help graag mensen die hulp nodig hebben met het re-stylen van hun woning om hun woning te kunnen verkopen voor de hoogst haalbare verkoopprijs. Daarnaast fotografeer ik projecten, vastgoed, interieurs, vakantiewoningen en B&B’s in Nederland en Spanje voor websites, social media, magazines en als binnenkijker.

En ja, mijn titel verraadt het al een beetje…ik heb een hele grote liefde voor Spanje en deze ben ik gaan uitbreiden door de Spaanse taal te gaan studeren in Málaga en de universiteitsstad Salamanca. Mijn ultieme droom is om een vakantiehuis in Spanje te kopen en het allerliefste om in Spanje te gaan wonen!

Ondanks dat ik in verschillende functies werkzaam ben geweest zat daar nooit de baan tussen dat ik dacht, ja, dit is echt de baan die ik ambieer en ik bleef verder zoeken naar mijn droombaan. Totdat er tot tweemaal toe iets heftigs gebeurde in mijn privéleven. Hierdoor ging ik nadenken over wat ik nu echt wilde. Mijn passie voor fotografie en interieur kwamen weer bovendrijven. Als jong meisje was ik altijd al bezig met alles op beeld vast te leggen. Daarnaast ben ik ook altijd al een ‘gluurder bij de buren’ geweest. Ik ben heel nieuwsgierig hoe anderen hun woning hebben ingericht en vraag vaak, ‘mag ik misschien even bij je binnenkijken’ ? Ook fotografeer ik als hobby in de natuur, stad of dorp.

Ik heb een opleiding voor vastgoedstyliste bij House of KIKI gevolgd en diverse interieurfotografie opleidingen bij Theo Koeten en Muk van Lil. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding voor makelaar zodat ik straks een totaalpakket kan aanbieden van verkoop, styling en fotografie.

En dan doe ik wat ik altijd al heb willen doen…

Ik help jou graag met het verkoop klaarmaken van je woning voor de hoogst mogelijke verkoopprijs. Daarbij maak ik professionele foto’s zodat jouw woning opvalt op Funda t.o.v. andere woningen. We gaan voor het hoogst mogelijke resultaat!

Daarnaast probeer ik met mijn foto’s die ik maak van jouw interieur jouw verhaal te vertellen. Dit kunnen foto’s zijn voor op social media en/of voor op je website of omdat je jouw woning wilt laten vastleggen om deze bijvoorbeeld t.z.t als herinnering te geven aan de uit huis gaande kinderen, om samen de woning te onthouden waar lief en leed met elkaar werd gedeeld.

Every picture tells a story! Ik help je daarbij graag.

Nu je wat meer over mij weet zou ik jou ook graag willen leren kennen, wat denk je…zullen we afspreken voor een eerste kennismaking?

 

Waarom Hit Home en hoe kom ik aan mijn logo.