HIT HOME

Locatie Casting

In samenwerking met castingbureau Act4you zijn wij op zoek naar geschikte locaties voor fotoshoots, filmopnames, workshops, vergaderingen, trainingen, evenementen, commercials. Dit kan een huiskamer zijn maar bijvoorbeeld ook een kantoor, schoollokaal, bedrijfspand, villa, boerderij, kerk, een karakteristieke woning etc. Ook een bijzonder vervoermiddel is welkom.

Act4you (Act4you casting en training voor figuranten en acteurs) is een castingbureau dat bemiddelt voor figuranten, acteurs en trainingsacteurs,

U kunt bij ons een locatie aanmelden maar wij helpen u ook graag bij het vinden van een geschikte locatie.

 

Locatie Aanmelden

Wilt u uw locatie aanmelden dan kunt u een email sturen naar info@hithome.nl met een beschrijving van uw locatie en foto’s van uw locatie.

Zodra u uw locatie heeft aangemeld nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om langs te komen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking leggen wij u alles uit wat er bij komt kijken als uw locatie geboekt wordt.

Uw locatie wordt opgenomen in ons bestand en op de website geplaatst met vermelding van een locatienummer. Uw gegevens worden pas verstrekt bij een officiële boeking om uw privacy te beschermen.

Opdrachtgevers en producenten die bij ons staan ingeschreven kunnen zelf locaties zoeken in ons bestand zoeken en deze aanvragen. Als de opdrachtgever/producent voor uw locatie kiest dan nemen wij contact met u op om de opnamedatum van de opdrachtgever met u te overleggen. Als u akkoord gaat met de opnamedatum dan bespreken wij met u de verdere details en de vergoeding van de boeking.

De opdrachtgever/producent kan ook een optie nemen op uw locatie. U dient dan uw locatie voor die datum beschikbaar te houden totdat u van ons hoort dat de boeking officieel is geworden. De opdrachtgever kan uw locatie voor de opnamen willen bezichtigen. Wij maken dan een afspraak met u en de opdrachtgever/producent.

Zodra de opdrachtgever/producent de optie heeft bevestigd maken wij de boeking officieel en ontvangt u per e-mail een bevestiging van de boeking. In deze bevestiging staan alle gemaakte afspraken, opname gegevens en vergoeding vermeld.

De hoogte van de vergoeding verschilt per opname. Dit hangt af van wat voor soort opname het betreft (bv commercieel, maatschappelijk of een studentenproductie bijvoorbeeld). Ook speelt mee het type locatie en hoeveel mensen tijdens de draaidag op de locatie aanwezig zijn en de duur van het gebruik. Overuren kunnen in overleg in rekening worden gebracht.

Wij berekenen 20% agency fee.

Kortom, wij zorgen voor de gehele administratieve afhandeling van de boeking en zorgen ook voor de uitbetaling aan u voor het gebruik van uw locatie.